RELEASEDATUM DONDERDAG 11 DECEMBER
klik hier voor alle bioscoopvertoningen
SYNOPSISDE ROMANSCHRIJVER EN SCENARIST VERTELLENVERGELIJK HET BOEK MET HET SCRIPT
Synopsis
Armin Minderhout werkt als corrector voor een wetenschappelijke uitgeverij. Hij heeft een zoon, Bo, met zijn eerste grote liefde Monika. Armin woont nu samen met Ellen, zij willen samen een kind.

Dan ontdekt Armin, 13 jaar na de geboorte van zijn zoon, dat hij onvruchtbaar is en dat altijd is geweest. Zijn zoon Bo kan dus zijn zoon niet zijn.
De enige die met zekerheid de vader kan aanwijzen, is Monika, de moeder. Maar Monika is al 10 jaar dood.
Alles wat hij al die jaren over zichzelf en zijn leven heeft geloofd moet hij heroverwegen. En hij zal antwoord moeten geven op vragen die hij liever nooit had gesteld. Wat weet je eigenlijk van degene die je liefhebt? Hoe goed ken je hen die je het meest na zijn?

Armin is woedend, jaloers en ontgoocheld en besluit op zoek te gaan naar de vader van zijn zoon. Tijdens zijn zoektocht door het verleden beleeft Armin alles opnieuw. De vijf jaar durende, zeer gelukkige verhouding met Monika die abrupt eindigt als zij sterft aan bacteriële meningitis. De hechte vriendschap tussen Monika en Ellen. Voor het eerst voor vol aangezien worden door zijn eigen vader Huib wanneer Bo geboren wordt. Details uit het verleden blijken nu cruciale wapenfeiten, van de waarheid zoals die bestond blijft niets over. Onderweg spaart Armin niets of niemand. In zijn verbetenheid sleurt hij Ellen en Bo mee naar de rand van de afgrond.

En dan vindt hij antwoorden.
Nemen de antwoorden Armin’s wanhoop weg?
Valt er wel te leven met die nieuwe waarheid?